zondag 3 maart 2019

Week 25/02

Onze week startte iets anders dan we gewoon zijn. We gingen op maandagmorgen naar het MSKA Groenestraat, waar we mochten proeven van de verschillende richtingen in het middelbaar. Sommige leerlingen gingen aan de slag als kapper, andere gingen aan de slag als bakker en maakten lekkere soezen. Van een gevarieerde dag gesproken!

Op dinsdagnamiddag mochten we op bezoek in het MSKA campus Louis Tant. Er was een aanbod van verschillende richtingen. We maakten op voorhand een selectie en werden ter plaatse naar de juiste lokalen begeleid.

Op woensdag was het een enorm zonnige dag. We kregen de opdracht om veel buiten te spelen en te genieten van het mooie weer.

Donderdag begonnen we de dag met de 'rare dierenkring'. Er kwamen heel wat leuke dieren aan bod. We besproken het potloodwezen, het watermonstertje, ... Hilariteit ten top! Daarna gingen we serieus aan de slag en werkten we nog wat in ons reken- en taalboek.
In de namiddag gingen we in twee verschillende groepen naar de cirkel. Om de dag te eindigen kregen we het verjaardagsforum. Proficiat aan de jarigen van deze maand!

En dan nu, volop genieten van de vakantie!
De foto's van deze week kun je hier vinden :)

BELANGRIJKE DATA:

  • 11/03: bezoek aan de bib. (fiets, helm, fluohesje, rugzakje meebrengen aub)