zondag 24 februari 2019

Week 18/02/2019

De week startte iets anders dan verwacht. Op maandagmorgen gingen we met L6 naar het medisch onderzoek. We hadden wat zenuwen, maar eens ter plaatse leek dat allemaal overbodig. We werden allemaal onderzocht en goedgekeurd, YES!

Op dinsdag hadden we een muzische namiddag op de planning staan. Alle leerlingen van L1 tot L6 werden door elkaar geschud. We knutselden met kosteloos materiaal zoals papier/karton, plastiek en stof. We kozen zelf waarmee we wilden knutselden en zo vormden we onze groepen. We maakten de gekste dingen die binnenkort getoond zullen worden tijdens een heuse modeshow. De foto's van onze namiddag kun je terugvinden bij de foto's onderaan de blog.

Woensdag ging de dag zo snel! We gingen aan de slag met breuken en daarna gingen we naar de les godsdienst of zedenleer en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. We hadden geluk, het was zalig lenteweer dus konden we in de namiddag thuis genieten van de zon. Wat extra vitamine D opdoen kan nooit geen kwaad ;)

Op donderdag was het weer een speciale dag. In de namiddag gingen we een kijkje nemen in de Bonte Specht. Het was er super leuk! De juffen van het Kwadraat hadden een leuk spel in elkaar gestoken om de werking van de school wat beter te leren kennen. We gingen samen met de leerlingen van de Bonte Specht op zoek naar enveloppen waar allemaal opdrachten in zaten. Als je het juiste antwoord kon geven, kreeg je een 'wist-je-datje'. Die waren heel belangrijk om op het einde van de namiddag te kunnen deelnemen aan de quiz. Via deze weg een welgemeende dankjewel aan het team van Het Kwadraat! We hadden een top namiddag!

Op vrijdag werden de plantjes voor de grote plantdag geleverd op school. Enkele leerlingen hielpen mee om de plantjes op de juiste plaats klaar te leggen. Om daadwerkelijk te beginnen planten, hadden we helaas geen tijd meer want in de namiddag zijn we gaan turnen.

De sfeerbeelden van deze week kun je hier vinden.
Tot maandag!

BELANGRIJKE DATA
- 25/02: L6 brengt bezoek aan MSKA Groenestraat (hele dag)
- 26/02: L6 brengt bezoek aan MSKA Louis Tant (namiddag)
- 26/02: Toets project Amerika voor L4 L5 L6
- 28/02: verjaardagsforum
- 01/03: na 15u begint de vakantie!