zondag 21 oktober 2018

Oktober week 3!

Wat gaat de tijd toch snel!

Maandag gingen we tijdens het project aan de slag rond eerlijke handel. We werkten rond de cacaoboon! We onderzochten het proces vanaf het plukken van de boon tot en met de chocoladereep in de winkel.

Op dinsdag gingen we creatief te werk tijdens de lessen muzische vorming. We stopten toneeltjes in elkaar omtrent ons project! We kregen dansles van Lentel op hedendaagse muziek. Justine en Elke stopten een muziekje in elkaar waarin de leerlingen zelf de instrumenten waren!

Donderdag mochten we een nieuwe begeleidster verwelkomen. Bettina vervangt juf Elke tot aan de herfstvakantie. Langs deze weg wensen we juf Elke heel veel beterschap toe. Tijdens het project leerden we solliciteren, werkten we aan onze boekhouding en leerden we over lenen bij een bank! Superleuk!

Tijdens de turnles maakten we zelf een basketbalring, zodat we een wedstrijdje konden spelen. De creativiteit van de leerlingen was hier een grote hulp bij!

Volgende week start de laatste week voor de vakantie, laten we er nog eens een lap op geven!

De foto's van deze week vindt je via deze link: https://photos.google.com/share/AF1QipPdCYketnkG2K2co4W88XZwNnBnKWqWAlF0d6Wf0WfUlpXAcJUtO05Xo2HkDITQNw?key=emZvc1k1WGJyOHlMdkVuN3RfM3Z0ZlBMbElvd2dB


Prettig weekend!