zaterdag 19 januari 2019

Week 14/01/2019

Eerst en vooral een spetterend 2019 toegewenst aan alle madeliefjes en hun familie!
Stap vol vertrouwen in het nieuwe jaar. Maak elke dag een tikkeltje bijzonder. Ik wens jullie al het beste, het mooiste wat er is. En telkens weer op nieuw een ander wonder.

Het nieuwe jaar was nog maar net gestart en toch gingen we meteen aan het werk. We veranderden het schema en toen werd het voor ons allemaal veel duidelijker. In de voormiddag gingen we telkens aan de slag met dat schema, waardoor we heel wat werk verzet hebben.

We zijn ook van start gegaan met ons nieuw project rond de geschiedenis van Amerika. We kregen een verhaal te horen over hoe Columbus Amerika ontdekte, we kregen uitleg over de vlag van Amerika,... Kortom, we hebben reeds heel wat geleerd.

Tijdens de les Engels kregen we te horen wat een lapbook is. Echt een heel leuke manier om te studeren! We mochten er al verschillende momenten aan werken en het resultaat mag er zijn. Wacht maar tot het helemaal af is! De blog in de gaten houden is een goed idee, als je de foto's van onze lapbooks wil zien.

Binnenkort komt er ook een samenwerkingsnamiddag voor leefgroep 1 en 3. Houd de blog dus zeker in de gaten als je er niets wil van missen!

Op vrijdag kregen we op nieuw een sportieve namiddag en deden we een reisje rond de wereld. De foto's vind je hier.