zondag 16 december 2018

In geen tijd was de week opnieuw voorbij.
Op maandag en dinsdag maakten we de laatste toetsen, natuurlijk gaven we het beste van onszelf!

In de namiddagen gingen we met verschillende muzische activiteiten aan de slag. Zo maakten we onze speciale kerstkaarten. Daarvoor moesten we echt aandachtig blijven, want op de juiste plaatsen knippen was een must! Daarna maakten we aan de hand van elastiekjes onze eigen verfborstel om dan onze kerstkaarten uniek te maken.

Op donderdagnamiddag gingen we aan de slag met pantomime. Vraag gerust eens aan de kinderen wat dit is, ze kunnen het als de beste tonen! Hiervoor werden we wel in twee groepen verdeeld, want met 36 kinderen in één lokaal een dramales uitvoeren is bijna onmogelijk. Wanneer de leerlingen hun eindresultaat mochten opvoeren, zagen we dat er geboren mimespelers in de klas zitten!

Op vrijdag was Dominique jarig, natuurlijk zijn we haar gaan verrassen met een prachtig verjaardagslied! Dit jaar was heel speciaal want we zongen in het Frans voor haar!

Daarna zijn we Jens gaan verrassen. De verkoop van de kerstkaartjes was een succes en bracht een mooi bedrag van 315 euro op ten voordele van Mariënstede. We gaven uiteraard een voorbeeld van een doosje en enkele kerstkaartjes mee om te tonen in Mariënstede.

Zoals jullie kunnen lezen, is het niet minder druk omdat het einde van het jaar in zicht is.


Foto's