vrijdag 5 oktober 2018

Week 5: 01/10/2018

Zo, de eerste week van oktober zit er alweer op. Het was meteen een korte week aangezien het donderdag pedagogische studiedag was. Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van deze vrije dag!

Het was een korte, maar toch vrij drukke week. We hadden nog heel veel leerstof te verwerken en hebben goed gewerkt deze week.

Nadat ons project rond WOI afgerond was, zijn we meteen aan de slag gegaan om zo snel mogelijk met een nieuw project te beginnen. We mochten allemaal een voorstel doen en daarna was het stemming. Uiteindelijk is de winnaar ... 'Hoe begin je een bedrijf?'. We maken er een leuk en leerrijk project van, je houdt dus best de blog in de gaten om het verdere verloop te kunnen volgen.

We gingen ook aan de slag met gezelschapsspelletjes. Natuurlijk spelletjes waar we iets konden van leren. We speelden een spel waarbij we eeuwen, jaartallen, analoge- en digitale klokken ingeoefend hebben. Ik geef toe, het was geen makkie. Gelukkig konden we alles wel oplossen door goed samen te werken.

Tot maandag!
Foto's